RSS

ÚJ oldal: Manzárd

28 okt

Ez az oldal azért született, hogy aki kíváncsi a nyomtatott “sajtóban” (Manzárd – az Apafi Református Kollégium diáklapjának KultúrBUZZ! c. rovata) megjelent cikkeimre, azokat a nélkül elolvashassa, hogy egy másik honlapra kelljen térnie. Sőt, ha jobban belegondolok, máshol már nem is lelhetők fel. Szóljatok kommentben, ha mégis…

Ja, s ha valaki nem vette volna véletlenül észre, az újabb oldalak közé tartozik az Útinaplopó meg a Fesztiválnézőben is. Azt hiszem, szükségtelen leírnom, milyen cikkek jelennek meg ezeken az oldalakon, a címek magukért beszélnek.

Végül, volna még egy dolog, amiről hivatalosan nem értesítettelek benneteket, ez pedig a twitter profilom. A lényege az, hogy 140 karakterbe kell belesűríteni egy-egy gondolatot, megjegyzést, észrevételt, üzenetet, stb. Főleg idő-, de sokszor bővebb ihlet hiányában is kapóra jött, igazi miniblogként funkcionál, úgyhogy annak, aki gyakrabban szeretne olvasni a gondolataimban, kifejezetten ajánlom, hogy kövessen twitteren! Ott akár naponta többször is kinyilatkozom. Ehhez regisztrálni se kell, elég IDE kattintani néha vagy ezen blog szélső oszlopát olvasgatni (miniblog@twitter.com cím alatt). Ez utóbbinak egyetlen hátránya, hogy csupán a legutóbbi 6 csiripet (tweet-et) jeleníti meg.

Szóval, böngésszetek, ahogy tetszik, jó szórakozást!

Reklámok
 
1 hozzászólás

Szerző: be október 28, 2010 hüvelyk Uncategorized

 

One response to “ÚJ oldal: Manzárd

  1. zsjoco

    november 2, 2010 at 2:48 du.

    Kreatív blogger Díjat kaptál! részletek: http://www.zsjoco.freeblog.hu

     
 
%d blogger ezt kedveli: