RSS

Doamne, miluiește, doamne, miluiește-l pe alegător

04 dec

Nu că aș fi pedelist sau udemerist sau vreun alt fel de -ist înfocat, dar când s-a instalat guvernul PSD+PNL+PC (poate cea mai perversă combinație a tuturor timpurilor), sperasem din tot sufletul ca ăștia să se discrediteze gradual până la alegerile din week-endul acesta. Au avut 6 luni la dispoziție și, spre bucuria mea, au făcut totul posibil ca această dorință de-a mea să se realizeze cât mai curând. Vă dau câteva repere:

1. Scandalul între Ponta și Băsescu pentru reprezentarea României la un summit de la Bruxelles: Ponta nesocotește decizia Curții Constituționale, dată în favoarea lui Băsescu, pe motivul că n-a fost încă publicată în Monitorul Oficial;

2. Plagiatul grosolan al lui Ponta și tăcerea ministrului complice Ecaterina Andronescu, în pofida propunerii Universității din București de retragere a titlului de doctor;

3. Susținerea lui Năstase într-un caz evident de corupție;

4. Suspendarea de fațadă a lui Băsescu, pe motive politice, nicidecum juridice sau constituționale și campania scârboasă de denigrare a sa – de parcă un singur om ar fi vinovat pentru criză, recesiune, sărăcie, tragedii familiale, etc.

5. Schimbarea regulilor din mers și tentativa de validare a referendumului prin presiuni politice asupra Curții Constituționale, pe de o parte, și încercarea falsificării listelor electorale, pe de altă parte.

Ca să aflu săptămâna asta că USL apare în sondaje tot cu cca. 50%, ba chiar cu mai mult, potrivit unor surse.

Nu cred că omul de rând n-ar avea capacitatea să proceseze gafele notorii ale USL, de aceea, singura explicație la care mă pot gândi este atitudinea profund creștină a poporului român față de acești politicieni, în spiritul vorbelor lui Isus: „și ne iartă nouă greșalele noastre / precum și noi iertăm greșiților noștri”.

Useliștilor, în caz că ați reconsidera, vă recomand: votulmeu.com și romaniacurata.ro.

Reklámok
 
Hozzászólás

Szerző: be december 4, 2012 hüvelyk AM O ÎNTREBARE...

 

Címkék: , , , , , , , ,

Bátran bökd ki, ha valami a begyedben van!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: